KALF

Algemene info

Foto folder kalfsvleesKwalitatief kalfsvlees is al meer dan 30 jaar dé specialiteit van Delemeat: de selectie van de Belgische dikbil en het Franse “veau élevé sous la mère” worden altijd aan uiterst strenge criteria onderworpen. Stephan en Olivier Lerouge hechten hierbij veel belang aan de smaak, de voedingswaarde, de structuur en het vetpatroon van het kalfsvlees. Ook de huisvesting van de dieren, de verzorging en de voeding moet aan strenge criteria voldoen.

Delemeat importeert wekelijks melkkalveren uit Frankrijk en Nederland. De uitmuntende smaak en de fijne vleesstructuur van dit kalfsvlees worden door elke vakman geapprecieerd!

 Artikelenlijst

Alle technische deelstukken MB/ZB
(bil, platte bil, bolle, naad, heup, bal v.d. schouder, nek)

MB = Met been
ZB = Zonder been

Gelieve te bestellen via orders@delemeat.be

Nijverheidslaan 57 | 8560 GULLEGEM-WEVELGEM | BELGIUM | T +32 (0)56 71 97 21 | F +32 (0)56 71 07 76          Designed by ©2017 Creatief nv