LAM

Algemene info

Foto folder lam gigotVoor Delemeat is het erg belangrijk om continue kwaliteit van lamsvlees te kunnen verdelen. Daarvoor gingen veel markstudies en bedrijfsbezoeken aan de keuze van de vaste leverancier(s) vooraf.

 

Lamsvlees wordt verschillende keren per week vers geïmporteerd uit Groot-Brittanïe, Ierland, Nieuw-Zeeland, Australië, Frankrijk en Nederland. Lamsvlees kan zowel in karkas, in deelstuk als panklaar verkregen worden.

 

Naast een uitgebreid assortiment vers lamsvlees beschikt Delemeat eveneens over een ruim gamma diepvries lamsvlees uit Nieuw-Zeeland.

Voor de gastronomische fijnproevers zijn er het Franse melklam van Sisteron, het Franse melklam van de Pyreneën en het melklam van Quercy. De voorkeur van meerdere slagers gaat dan weer uit naar de Engelse dikbil en de Hollandse texel. 

Artikelenlijst

MB = met been
ZB = zonder been

Gelieve te bestellen via orders@delemeat.be

Nijverheidslaan 57 | 8560 GULLEGEM-WEVELGEM | BELGIUM | T +32 (0)56 71 97 21 | F +32 (0)56 71 07 76          Designed by ©2017 Creatief nv